Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK
Nedsat pris! Den store hvidvinspakke Forstør

Den store hvidvinspakke

13645

Ny

Vi har lavet en sampak af nogle af vores bestsellere! Et skønt mix af fantastiske hvidvine til både at fylde vinbeholdningen lidt op, slukke lækkertørsten eller lave en spændende vinsmagning.

DKK 539,00

-DKK 99,00

DKK 638,00

I stedet for DKK 648,00

Pakkeindhold

 • Vis her
  DKK 105,00
  1 x

  Riesling Trocken fra Reuter Dusemund er en lækker tør riesling fra Mosel-området med en duft af friske citrusfrugter og saftig melon. Disse aromatiske noter sikrer en forfriskende og delikat hvidvin fra Tyskland.Med Reuter Dusemund Riesling Trocken får man en blid og velsmagende riesling, der er velegnet til en lun sommeraften.

  DKK 105,00
 • Vis her
  DKK 139,00
  1 x

  Pinot Gris Rittersberg fra Frey Sohler er en kompleks og fyldig hvidvin på Pinot Gris. Rittersberg fra Frankrig er fyldt med sødme og friskhed. Frey Sohler's Rittersberg af Pinot Gris har en vedholdende rund eftersmag, som er en sand fryd for ganen.   Du får en rigtig god Pinot Gris-hvidvin, der ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller pris....

  DKK 139,00
 • Vis her
  DKK 105,00
  1 x

  Dette pragteksemplar af en hvidvin kan med rette betegnes som "text book sauvignon blanc", med en lækker friskhed og delikate noter kombineret med en intens og aromatisk duft og eftersmag. Der er intensitet og volumen i både duft og smag, og man fornemmer en kompleks sammensætning af bl.a. grapefrugt, hyldeblomst, tomatstilk og hvid peber.Den er dejligt...

  DKK 105,00
 • Vis her
  DKK 75,00
  1 x

  Chardonnay fra Mapuche er en smuk chardonnay med en intens bouquet af frugtige aromaer. Smagen er fin, frisk og fyldig med en ren finish. Mapuche Chardonnay har delikate noter af ananas og fersken, samt strejf af acaciablomster. Sammen giver disse smukke noter en forfriskende Chardonnay. Chardonnay fra Mapuche er en forfriskende hvidvin til en god pris.

  DKK 75,00
 • 1 x

  Sauvignon fra Domaine du Cléray er en forfinet og delikat hvidvin med subtile noter af passionsfrugt og guave. Hvidvinen fra Frankrig er frisk og mineralsk i smagen og er et fint resultat af godt håndværk og mange års erfaring med vinproduktion. Server den franske Sauvignon til fisk eller skaldyr, et virkelig godt glas vin til den kræsne vinnyder.

  DKK 0,00
 • Vis her
  DKK 105,00
  1 x

  Duften er udtryksfuld og byder på en delikat bouquet af gul moden frugt som fersken og ananas, du møder noter af vanille og noget røget. Smagen har en er smuk koncentration af modne frugter med et strejf af vanilje. En vin som vil rykke benene væk under de fleste hvidvinselskere

  DKK 105,00