Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Spiritus

Hos AH Vine finder du spiritus fra øverste hylde, uanset hvad du foretrækker. Vores udvalg spænder bredt på paletten af kvalitetsspiritus - lige fra smagfyldt gin og tequila til mere ikonisk whisky og rom.

Vi håndplukker vores spiritus fra producenter verdenen over, så du altid er garanteret den bedste kvalitet til en attraktiv pris. Så uanset om du står og mangler hovedingrediensen til din gin og tonic eller leder efter den perfekte gave til en glad rom-entusiast, så har AH Vine noget for dig!

Vores ekspertise inden for spiritus er altid til rådighed, så hvis du har brug for råd og vejledning, siger du bare til! 

Underkategorier

 • Cognac
  Er du på jagt eftter en god cognac, du kan blande drinks med? Eller leder du efter en cognac-flaske fra allerøverste hylde, som du kan skænke fra til særlige lejligheder? Lige meget om du skal bruge cognac til det ene eller andet, har vi et godt tilbud, når det kommer til den delikate og berømte karamelfarvede spiritus. Blandt vores sortiment finder du både yngre og ældre modeller. Vi har både V.S. -, V.S.O.P. - og X.O. - cognac. Fælles for alle vores cognacer er, at de er specielt udvalgt på grund af deres særlige, rige smag.  Hvis du har brug for et godt råd i forhold til, hvilken cognac du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe!
 • Gin
  Vores udvalg byder på gin fra øverste hylde. Uanset om du er til den originale, den med et lille twist eller pakkeløsningen, som inkluderer tonic, har vi med garanti en for dig. Vi håndplukker og smagstester alle vores gin, så du er garanteret den suværent bedste smagsoplevelse, når det kommer til gin. Derudover rummer vores sortiment en række velsmagende tonics, der danner det perfekte par til en gin og tonic.
 • Grappa
  Grappa er navnet på italiensk brændevin, der er skabt på de drueskaller, som bliver tilovers i vinproduktionen. En kvalitetsgrappa kan komme i mange forskellige afskygninger og byde på delikate og nuancerede smags - og duftoplevelser, der er langt udover det sædvanlige. Hos AH Vine køber vi vores Grappa fra Marzadros-destilleriet, simpelthen fordi deres produkter er af yderst høj kvalitet og altid rummer stor smag. Prøv for eksempel en af vores lækre Grappaer til din kaffe - det vil du ikke fortryde!
 • Likør
  På jagt efter den helt rigtige likør til desserten eller en særlig lejlighed? Så er du havnet det rette sted! Hos AH Vine sætter vi pris på lækker likør, og derfor har vi sammensat et nøje udvalgt sortiment af søde og smagfulde kvalitetslikører. Prøv for eksempel en af vores bærlikører, hvis du er til frugtig sødme og fylde, eller vores AH Riise likør med frisk fløde, karamel og havsalt til din kaffe.
 • Rom
  Er du på jagt efter en helt særlig rom? Så er du kommet til det rigtige sted! Vi forhandler et stort og varieret udvalg af smagfuld kvalitetsrom, og vi har helt sikkert også noget, der passer til netop dine behov. Vi har alt lige fra prisstærk hverdagsrom, som ikke går på kompromis med kvaliteten, til eksklusiv og helt enestående luksus rom. Så uanset om du skal bruge god rom til det ene eller andet, så kan du finde det her. Vores sortiment byder eksempelvis på sød rom fra Cuba, frisk rom med mintsmag fra Barbados, velafbalanceret peruviansk rom og meget, meget mere!
 • Tequila
  Tequila er ikke bare tequila! Hvis du vil have en tequila, som du virkelig kan nyde, og hvis smag for alvor folder sig ud, skal du købe en tequila bestående af 100% blå agave. Modsat de billigere tequilaer på markedet, er tequila af varianten Tequila 100% Agave et kvalitetsprodukt med raffineret, kompleks og delikat smag. Hos AH Vine synes vi, at dét er rigtig tequila. Derfor forhandler vi kun rene, naturlige og smagfulde kvalitetstequilaer, hvor der hverken er tilføjet smags - eller farvestoffer. I vores sortiment finder du bl.a. forfriskende syrlig Tequila Blanco, harmonisk bittersød Tequila Reposado og Tequila Ultra Aged med en eksklusiv smag af vanilje, chokolade og eg.
 • Vodka
 • Whisky
  Der er næsten ikke noget bedre end en rigtig god flaske whisky, hvis du spørger os hos AH Vine. Derfor har vi brugt lang tid på at sammensætte et sortiment bestående af det bedste indenfor denne gyldne spiritus. Uanset om du er på jagt efter en lækker hverdagswhisky eller en ekslusiv og helt unik variant, finder du den her. Vi forhandler nemlig et bredt udvalg med whisky til enhver lejlighed og smag.  Blandt vores sortiment har vi for eksempel både velafbalanceret skotsk single malt whisky, sød prisvindende bourbon og mange andre fyldige og smagfulde flasker!
 • Tilbehør
  Hvad enten du er connoisseur eller bare gerne vil gøre en smule ekstra ud af din drink, så hjælper vi dig på vej med tilbehør og muligheder for at peppe hjemmebaren op. Det kan være tonic til din gin, et specielt glas til at nyde din drink af eller en håndfuld whiskysten til at køle drink ned med uden at udvande den. Vi står selvfølgelig også til rådighed med anbefalinger, forslag og svar til de spørgsmål du måtte have til sammensætninger og brug af tilbehøret
 • Bitter
  Bitter er desværre en lidt overset størrelse i alkoholverdenen. Men den kan mange ting og hører sig til, hvis man ønsker et velassorteret barskab med muligheden for at sætte prikken over i'et på sine cocktails. Som så mange andre spiritustyper startede den også sin tid som medicin, der skulle kurere alskens dårligdomme pga. sit indhold af urter og urteekstrakter, men i dag er det en velfungerende digestif eller smagsforstærker i cocktails, og du finder nogle af de mest nødvendige varianter hos AH Vine! Bitters har med rette fået kælenavnet "bartenderens salt og peber", fordi den afslutningsvis sætter sidste præg på en drink eller cocktail og giver en mere intens og spændende oplevelse af smagsnuancerne.
 • Andre størrelser
  Den almindelige spiritusflaske har 70 cl, men der er også stor efterspørgsel på specielt mindre men også større flasker. Det er fx både de mindre modeller til skovturen, når man gerne vil nyde et enkelt glas eller smage på en ny variant uden at skulle investere i en hel flaske, eller som en del af en gave eller mange andre anledninger hvor en anden størrelse bare passer perfekt. Vi har et fint udvalg af spiritus i anderledes flaskestørrelser, og de er samlet her
 • Calvados
pr. side
Viser 31 - 45 af 133
 • Vis her
  DKK 24,00

  Denne økologiske læskedrik er frisk og sprød. Cedrat er en citrusfrugt, som man bl.a. udvinder sukat af. Den er ikke så intens som citron, men har en dejlig kombination af syre og sødme, der kommer ved brug af både skallen og saften.En forfriskende sodavand der kan nydes som tørstslukker eller med fordel bruges som alternativ til mixer i en cocktail, der...

  DKK 24,00
 • Vis her
  DKK 399,00

  En frisk og aromatisk gin, der som navnet antyder er generøs med naturens ingredienser, og man får masser af frugt og krydderi i både duft og smag.Duften er blød, frisk og let sødlig, mens smagen er mere eksplosiv og vild med både citron, koriander og kaffirlime. Det økologiske træder diskret igennem med en fornemmelse af naturlighedEnebærsmagen er der...

  DKK 399,00
 • Vis her
  DKK 369,00

  Intens og smagfuld gin der som navnet antyder er generøs; den er generøs på naturens ingredienser, og man får masser af blomster, bær og frugt i både duft og smag.Den er skønt nuanceret med fine hvide blomster i duften, en dejlig intensitet med citrus og krydderier i smagen og afrundet med en tilpas lang eftersmag med strejf af rød peberIntens, elegant og...

  DKK 369,00
 • Vis her
  DKK 269,00

  Denne gin er en super repræsentant for den gamle sødlige gin-stil, som Old Tom er.Den har de klassiske ginnoter med både enebær, koriander og citrus, men det hele opleves i en skøn og blød sorbetlignende fornemmelse, fordi den føles let cremet.Det er en skøn makker til en klassisk gin&tonic og det kan sagtens anbefales at prøve tonic-varianter med let...

  DKK 269,00
 • Vis her
  DKK 349,00

  Hvis du spilder gin i en krudttønde kan den stadig antænde hvis alkoholprocenten er høj nok. Det er tilfældet i denne Royal Dock gin.Med 57 % får man en vanvittig lækker og intens gin, hvor smag og krop bliver fremhævet på en fænomenal måde.Den har klare noter af citrus, blomster og enebær og med en behagelig blød fornemmelse på trods af den høje...

  DKK 349,00
 • Vis her
  DKK 89,00

  Denne rørsukkersirup er et must have i barskabet, da den kan bruges i stort set alle cocktails!Den er endda også super i mocktails, smoothies, kaffe, te eller andre tørstslukkere.Denne sirup er basen for de andre sirupper fra Marie Brizard.Man får en autentisk rørsukkersmag der både er neutral og særpræget på samme tid, hvorfor den fungerer så godt i alle...

  DKK 89,00
 • Vis her
  DKK 199,00

  En skøn hvid rom, der er perfekt til rom-drinks! Den er fløjlsblød og let, hvilket delvist skyldes at den er lagret på brugte bourbonfade.Den er dejligt simpel i smagen og med en naturlig let sødme, der gør den ekstra behagelig i cocktails, hvadenten det er i samspil med cola, tonic, tropisk frugtjuice eller noget helt andet!

  DKK 199,00
 • Vis her
  DKK 499,00

  En fantastisk model i den skønne A. H. Riise serie, hvor udgangspunktet er den klassiske CO rom, som man har lagret på brugte portvinsfade i 6 måneder.Denne variant produceres i begrænsede mængder, og hvert portvinsfad udvælges specifikt.Man får skønne noter af vanilje og sødlige frugter som banan og ananas i duften inden skønne røde frugter tager over...

  DKK 499,00
 • Vis her
  DKK 135,00

  Malfy's ikoniske gin fås i halv størrelse af den normale, og så er det jo nemmere at få smagt de forskellige smage.Den "halve" flaske indeholder den samme store og intense smag, som man kender fra de store flasker med de fire smagsvarianter.Malfy gin 35 cl er ideel til at kunne lave sin egen lille gin-smagning uden at ruinere sig på de store modeller.

  DKK 135,00
 • Vis her
  DKK 135,00

  Malfy's ikoniske gin fås i halv størrelse af den normale, og så er det jo nemmere at få smagt de forskellige smage.Den "halve" flaske indeholder den samme store og intense smag, som man kender fra de store flasker med de fire smagsvarianter.Malfy gin 35 cl er ideel til at kunne lave sin egen lille gin-smagning uden at ruinere sig på de store modeller.

  DKK 135,00
 • Vis her
  DKK 135,00

  Malfy's ikoniske gin fås i halv størrelse af den normale, og så er det jo nemmere at få smagt de forskellige smage.Den "halve" flaske indeholder den samme store og intense smag, som man kender fra de store flasker med de fire smagsvarianter.Malfy gin 35 cl er ideel til at kunne lave sin egen lille gin-smagning uden at ruinere sig på de store modeller.

  DKK 135,00
 • Vis her
  DKK 349,00

  1792 Small batch er en sofistikeret og kompleks variant af den klassiske Kentucky Straight bourbon. Den har en udsøgt smagsprofil med insisterende krydderier kombineret med sød karamel, nødder og vanilje i perfekt harmoni af både sødt og krydret.Den giver en skøn fløjlsblød fornemmelse i munden og efterlader en dejlig rig og lækker eftersmag af bl.a....

  DKK 349,00
 • Vis her
  DKK 299,00

  Lækker Kentucky Straight Bourbon det mest prisvindende distilleri i USA.Den er lavet på majs, rug og byg, der er lagret på nye egetræsfade, og der vælges kun fra de fade der har fået optimal lagring ift. placering, temperatur osv. Der bliver altså ikke gået på kompromis med kvaliteten.Både duft og smag byder på intens aroma med krydderi og bløde...

  DKK 299,00
 • Vis her
  DKK 20,00

  Hvis man er på jagt efter den perfekte tonic til sin G&T, eller en hvilken som helst anden drink, så er denne tonic fra italienske Galvanina et rigtigt godt bud.Den forfriskende tonic fra Italien er produceret på tre forskellige slags citrusfrugter: lokale citroner og appelsiner fra Sicilien, samt bergamotappelsin. Der er altså masser af friskhed i denne...

  DKK 20,00
 • Vis her
  DKK 250,00

  Klassisk gin med et ekstra pift af citron og bergamot. Ud over enebær, koriander, lavendel, mynte, bjergfyr m.m., bliver det en frisk og syrlig oplevelse med de skønne citrusnoter sammen med de dejlige krydderier.Skøn til en klassisk gin og tonic pga. det ekstra citruspift, og den kan friske enhver gincocktail op. Garnér med fx citron eller rosmarin

  DKK 250,00
Viser 31 - 45 af 133