Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Spiritus

Hos AH Vine finder du spiritus fra øverste hylde, uanset hvad du foretrækker. Vores udvalg spænder bredt på paletten af kvalitetsspiritus - lige fra smagfyldt gin og tequila til mere ikonisk whisky og rom.

Vi håndplukker vores spiritus fra producenter verdenen over, så du altid er garanteret den bedste kvalitet til en attraktiv pris. Så uanset om du står og mangler hovedingrediensen til din gin og tonic eller leder efter den perfekte gave til en glad rom-entusiast, så har AH Vine noget for dig!

Vores ekspertise inden for spiritus er altid til rådighed, så hvis du har brug for råd og vejledning, siger du bare til! 

Underkategorier

  • Cognac
    Er du på jagt eftter en god cognac, du kan blande drinks med? Eller leder du efter en cognac-flaske fra allerøverste hylde, som du kan skænke fra til særlige lejligheder? Lige meget om du skal bruge cognac til det ene eller andet, har vi et godt tilbud, når det kommer til den delikate og berømte karamelfarvede spiritus. Blandt vores sortiment finder du både yngre og ældre modeller. Vi har både V.S. -, V.S.O.P. - og X.O. - cognac. Fælles for alle vores cognacer er, at de er specielt udvalgt på grund af deres særlige, rige smag.  Hvis du har brug for et godt råd i forhold til, hvilken cognac du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe!
  • Gin
    Vores udvalg byder på gin fra øverste hylde. Uanset om du er til den originale, den med et lille twist eller pakkeløsningen, som inkluderer tonic, har vi med garanti en for dig. Vi håndplukker og smagstester alle vores gin, så du er garanteret den suværent bedste smagsoplevelse, når det kommer til gin. Derudover rummer vores sortiment en række velsmagende tonics, der danner det perfekte par til en gin og tonic.
  • Grappa
    Grappa er navnet på italiensk brændevin, der er skabt på de drueskaller, som bliver tilovers i vinproduktionen. En kvalitetsgrappa kan komme i mange forskellige afskygninger og byde på delikate og nuancerede smags - og duftoplevelser, der er langt udover det sædvanlige. Hos AH Vine køber vi vores Grappa fra Marzadros-destilleriet, simpelthen fordi deres produkter er af yderst høj kvalitet og altid rummer stor smag. Prøv for eksempel en af vores lækre Grappaer til din kaffe - det vil du ikke fortryde!
  • Likør
    På jagt efter den helt rigtige likør til desserten eller en særlig lejlighed? Så er du havnet det rette sted! Hos AH Vine sætter vi pris på lækker likør, og derfor har vi sammensat et nøje udvalgt sortiment af søde og smagfulde kvalitetslikører. Prøv for eksempel en af vores bærlikører, hvis du er til frugtig sødme og fylde, eller vores AH Riise likør med frisk fløde, karamel og havsalt til din kaffe.
  • Rom
    Er du på jagt efter en helt særlig rom? Så er du kommet til det rigtige sted! Vi forhandler et stort og varieret udvalg af smagfuld kvalitetsrom, og vi har helt sikkert også noget, der passer til netop dine behov. Vi har alt lige fra prisstærk hverdagsrom, som ikke går på kompromis med kvaliteten, til eksklusiv og helt enestående luksus rom. Så uanset om du skal bruge god rom til det ene eller andet, så kan du finde det her. Vores sortiment byder eksempelvis på sød rom fra Cuba, frisk rom med mintsmag fra Barbados, velafbalanceret peruviansk rom og meget, meget mere!
  • Tequila
    Tequila er ikke bare tequila! Hvis du vil have en tequila, som du virkelig kan nyde, og hvis smag for alvor folder sig ud, skal du købe en tequila bestående af 100% blå agave. Modsat de billigere tequilaer på markedet, er tequila af varianten Tequila 100% Agave et kvalitetsprodukt med raffineret, kompleks og delikat smag. Hos AH Vine synes vi, at dét er rigtig tequila. Derfor forhandler vi kun rene, naturlige og smagfulde kvalitetstequilaer, hvor der hverken er tilføjet smags - eller farvestoffer. I vores sortiment finder du bl.a. forfriskende syrlig Tequila Blanco, harmonisk bittersød Tequila Reposado og Tequila Ultra Aged med en eksklusiv smag af vanilje, chokolade og eg.
  • Vodka
  • Whisky
    Der er næsten ikke noget bedre end en rigtig god flaske whisky, hvis du spørger os hos AH Vine. Derfor har vi brugt lang tid på at sammensætte et sortiment bestående af det bedste indenfor denne gyldne spiritus. Uanset om du er på jagt efter en lækker hverdagswhisky eller en ekslusiv og helt unik variant, finder du den her. Vi forhandler nemlig et bredt udvalg med whisky til enhver lejlighed og smag.  Blandt vores sortiment har vi for eksempel både velafbalanceret skotsk single malt whisky, sød prisvindende bourbon og mange andre fyldige og smagfulde flasker!
  • Tilbehør
    Hvad enten du er connoisseur eller bare gerne vil gøre en smule ekstra ud af din drink, så hjælper vi dig på vej med tilbehør og muligheder for at peppe hjemmebaren op. Det kan være tonic til din gin, et specielt glas til at nyde din drink af eller en håndfuld whiskysten til at køle drink ned med uden at udvande den. Vi står selvfølgelig også til rådighed med anbefalinger, forslag og svar til de spørgsmål du måtte have til sammensætninger og brug af tilbehøret
  • Bitter
    Bitter er desværre en lidt overset størrelse i alkoholverdenen. Men den kan mange ting og hører sig til, hvis man ønsker et velassorteret barskab med muligheden for at sætte prikken over i'et på sine cocktails. Som så mange andre spiritustyper startede den også sin tid som medicin, der skulle kurere alskens dårligdomme pga. sit indhold af urter og urteekstrakter, men i dag er det en velfungerende digestif eller smagsforstærker i cocktails, og du finder nogle af de mest nødvendige varianter hos AH Vine! Bitters har med rette fået kælenavnet "bartenderens salt og peber", fordi den afslutningsvis sætter sidste præg på en drink eller cocktail og giver en mere intens og spændende oplevelse af smagsnuancerne.
  • Andre størrelser
    Den almindelige spiritusflaske har 70 cl, men der er også stor efterspørgsel på specielt mindre men også større flasker. Det er fx både de mindre modeller til skovturen, når man gerne vil nyde et enkelt glas eller smage på en ny variant uden at skulle investere i en hel flaske, eller som en del af en gave eller mange andre anledninger hvor en anden størrelse bare passer perfekt. Vi har et fint udvalg af spiritus i anderledes flaskestørrelser, og de er samlet her
  • Calvados
  • Armagnac
pr. side
Viser 31 - 45 af 123
  • Vis her
    DKK 24,00

    Lækker økologisk sodavand med smag af syditalienske mandariner. Det giver en intens og sødlig smag, som samtidig har en dejlig let syrlighed der kombineret med de friske bobler giver en lækker solvarm karakterBrug den som aperitif eller som mixer til både lys eller mørk spiritus.

    DKK 24,00
  • Vis her
    DKK 24,00

    En lækker sodavand med mandarin og figenkaktus. Begge smagsgivere byder ind med en intens og særpræget smag.Mandarinen giver noget sødme mens figenkaktussen er mere frisk og "grøn" i udtrykket. Det er en lækker og spændende smagsblanding, som man med fordel kan Brug den som en lidt anderledes aperitif og som forfriskende mixer til både lyse og mørke...

    DKK 24,00
  • Vis her
    DKK 24,00

    Økologisk cola i en sukkerfri udgave, der er sødet med stevia i stedet for sukker. Den er således kaloriefri, og man oplever en mindre sød men mere naturlig udgave, og den er fremragende som mixer i cocktails, hvor man ellers ville bruge almindelige colavarianter.Uden sukkerindholdet får man fremhævet smagsnuancer på en helt anden og mere intens måde, så...

    DKK 24,00
  • Vis her
    DKK 24,00

    En frisk økologisk sodavand med en sursød smagsprofil fra lækker rød grapefrugt, der er dyrket ved Middelhavet. Drikken er elegant og fin lyserød, og man får skønne tanker hen mod sol og sommer, og man kan næsten fornemme de mange solskinstimer og den friske havbrise, som frugterne har modtaget, inden de blev plukket. Smagen er sprød og frisk med et pift...

    DKK 24,00
  • Vis her
    DKK 24,00

    En lækker økologisk iste med ferskensmag, så man rigtigt kan bliver forfrisket og få slukket tørsten.Den er infuseret med udvalgt sort Darjeeling teblade og ferskner, og tankerne ledes hurtigt hen på sommer og varme.Den kan anbefales både som tørstslukker, aperitif og som en lækker alternativ mixer i drinks eller mocktailsSå kan sommeren bare komme an.

    DKK 24,00
  • Vis her
    DKK 24,00

    I denne lækre økologiske læskedrik er der brugt intet mindre end tre forskellige typer af blodappelsiner. Tarocco er fra Italien og anses som den sødeste og mest smagfulde variant.Sanguinello er fra Spanien og ligger meget midtimellem i smagsintensitetMoro er fra Italien og er den rødeste og mest bitre variant.Tilsammen giver de en intens smagsoplevelse...

    DKK 24,00
  • Vis her
    DKK 24,00

    En forfriskende økologisk læskedrik med en skøn smagsprofil mikset af skønne råvarer fra både Middelhavet og Nordeuropa.En super sammensætning af sicilianske blodappelsiner, krydrede sorte gulerødder og afslutningsvist friske blåbær. Det giver samlet set en lækker blanding af både syre, sødme og tørhed, og man får en markant og spændende smagsoplevelse...

    DKK 24,00
  • Vis her
    DKK 24,00

    En dejlig økologisk sodavand med smag fra sicilianske appelsiner, der tilfører en ekstra intensitet i smagen pga. den ekstra mængde solskinstimer, der rammer øen i Middelhavet.Der er en varme, en lethed og en friskhed fra de håndplukkede appelsiner.Nyd den i godt selskab og med fordel som mixer i en cocktail, der skal friskes op, fx sammen med gin.Så kan...

    DKK 24,00
  • Vis her
    DKK 24,00

    En lækker, økologisk og forfriskende sodavand med smag fra udvalgte sicilianske citroner, der er håndplukket og koldpresset, så man får tilført den reneste og mest naturlige smag. Den har en dejlig syrlig friskhed som man forventer af en god lemonade skal have og med lækre bobler til at give en let og festlig stemning mens man slukker tørsten.Nyd den i...

    DKK 24,00
  • Vis her
    DKK 24,00

    Denne økologiske læskedrik er frisk og sprød. Cedrat er en citrusfrugt, som man bl.a. udvinder sukat af. Den er ikke så intens som citron, men har en dejlig kombination af syre og sødme, der kommer ved brug af både skallen og saften.En forfriskende sodavand der kan nydes som tørstslukker eller med fordel bruges som alternativ til mixer i en cocktail, der...

    DKK 24,00
  • Vis her
    DKK 399,00

    En frisk og aromatisk gin, der som navnet antyder er generøs med naturens ingredienser, og man får masser af frugt og krydderi i både duft og smag.Duften er blød, frisk og let sødlig, mens smagen er mere eksplosiv og vild med både citron, koriander og kaffirlime. Det økologiske træder diskret igennem med en fornemmelse af naturlighedEnebærsmagen er der...

    DKK 399,00
  • Vis her
    DKK 369,00

    Intens og smagfuld gin der som navnet antyder er generøs; den er generøs på naturens ingredienser, og man får masser af blomster, bær og frugt i både duft og smag.Den er skønt nuanceret med fine hvide blomster i duften, en dejlig intensitet med citrus og krydderier i smagen og afrundet med en tilpas lang eftersmag med strejf af rød peberIntens, elegant og...

    DKK 369,00
  • Vis her
    DKK 269,00

    Denne gin er en super repræsentant for den gamle sødlige gin-stil, som Old Tom er.Den har de klassiske ginnoter med både enebær, koriander og citrus, men det hele opleves i en skøn og blød sorbetlignende fornemmelse, fordi den føles let cremet.Det er en skøn makker til en klassisk gin&tonic og det kan sagtens anbefales at prøve tonic-varianter med let...

    DKK 269,00
  • Vis her
    DKK 349,00

    Hvis du spilder gin i en krudttønde kan den stadig antænde hvis alkoholprocenten er høj nok. Det er tilfældet i denne Royal Dock gin.Med 57 % får man en vanvittig lækker og intens gin, hvor smag og krop bliver fremhævet på en fænomenal måde.Den har klare noter af citrus, blomster og enebær og med en behagelig blød fornemmelse på trods af den høje...

    DKK 349,00
  • Vis her
    DKK 199,00

    En skøn hvid rom, der er perfekt til rom-drinks! Den er fløjlsblød og let, hvilket delvist skyldes at den er lagret på brugte bourbonfade.Den er dejligt simpel i smagen og med en naturlig let sødme, der gør den ekstra behagelig i cocktails, hvadenten det er i samspil med cola, tonic, tropisk frugtjuice eller noget helt andet!

    DKK 199,00
Viser 31 - 45 af 123