Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Mest solgte

pr. side
Viser 16 - 30 af 436
  • Vis her
    DKK 119,00

    Med denne flaske får du 75 cl. af den sødmefulde Tosti Pink Moscato i en smuk pink farve med delikate bobler og en dejlig duft af rosenblade. En forførende og feminin mousserende vin, som vil falde i god jord hos mange med sin udsøgte smag og delikate ydre.  Festlig pink mousserende vin, der kan sætte kulør på enhver lejlighed.

    DKK 119,00
  • Vis her
    DKK 59,00

    Med denne velsmagende alkoholfrie hindbærcider fra Val de France får man en boblende og forfriskende oplevelse. Cideren med hindbær er økologisk så man i sandhed kan nyde den med god samvittighed.Den dejlige friske Val de France cider er perfekt til de varme sommerdage hvor man har brug for en ekstra smagfuld afkøling. Nyd den i varmen på terrassen. 

    DKK 59,00
  • Vis her
    DKK 39,00

    Med denne miniature vin fra Jack Rabbit får man 18,7 cl. Chardonnay hvidvin der er livlig og byder på en vifte af aromaer fra fersken til citrus og grønne blommer. Med sin frugtige noter er Chardonnay fra Jack Rabbit en forfriskende mundfuld de fleste vil sætte pris på.  Jack Rabbit Chardonnay er en dejlig og velafbalanceret hvidvin i taskestørrelse.

    DKK 39,00
  • Vis her
    DKK 95,00

    Farven på Primitivo fra Caseletti er flot rubinrød med en indbydende duft af vilde solbær, blommer og forskellige krydderier. Den italienske rødvin fra Caseletti har en fyldig og behagelig smag med afrundede tanniner passer perfekt til de fleste hverdagsretter som pasta, pizza, kødretter og fyldige oste.Med Caselletti Primitivo venter en dejlig...

    DKK 95,00
  • Vis her
    DKK 129,00

    Ripasso Valpolicella fra Basso er en blød og fyldig Ripasso med en kraftfuld bouquet af kirsebær, skovbær og tørret frugt. Smagen af den italienske rødvin er fyldig og vedvarende med mange behagelige nuancer.Med Ripasso Valpolicella får man en saftig vin med god struktur, forfriskende syre og en ren, lang finish. En klassisk Ripasso, når den er bedst!

    DKK 129,00
  • Vis her
    DKK 85,00

    Roccamura Rosso fra Agricole Selvi er en sublim sammensætning af Primitivo-, Negroamaro- og Nero D´Avola-druer, 3 italienske druetyper som hver for sig kan gøre en forskel. Og det gør de i den grad i denne rødvin.Med denne italienske rødvin kan man forvente en vin med en fin intens bouquet af vilde kirsebær og en solmoden fyldig smag med silkebløde tanniner.

    DKK 85,00
  • Vis her
    DKK 39,00

    Miniatureflasken med Merlot fra Jack Rabbit er fyldt med rige noter af multe- og solbær samt kanel der går over i flotte nuancer af lilla frugter som blomme og sveske.  Merlot fra Jack Rabbit er blød og frugtig. Den kommer her i en perfekt taskestørrelse, lige til at medbringe på stranden, til koncert eller på skovtur.

    DKK 39,00
  • Vis her
    DKK 59,00

    Med denne velsmagende alkoholfrie ferskencider fra Val de France får man en boblende og forfriskende oplevelse. Cideren med fersken er økologisk så man i sandhed kan nyde den med god samvittighed.Den dejlige friske Val de France cider er perfekt til de varme sommerdage hvor man har brug for en ekstra smagfuld afkøling. Nyd den i varmen på terrassen. 

    DKK 59,00
  • Vis her
    DKK 39,00

    White Zinfandel har en dejlig frisk og liflig smag, der går over i lækre og distinkte noter af karamel, æbler og citrus. En velafbalanceret, tør finish afslutter denne rosévins lækre, delikate profil. Nu i ministørrelse, der er perfekt til picnickurven, til et enkelt glas eller to på en varm sommerdag ved grillen - eller til forretten en hverdagsaften.

    DKK 39,00
  • Denne elegante diamantpose af cellofan er den perfekte måde at indpakke delikatesser og vin, på en stilren og luksuriøs måde.Cellofanposen har en rund bund der gør den ideel til at rumme en god flaske vin. Der er mulighed for at lægge en fast bund i posen, så indholdet står endnu flottere.Gaveposen i cellofan er perfekt til dig der gerne vil have en smuk...

    DKK 7,00
  • Vis her
    DKK 129,00

    Primitivo Salento fra Terre Di Faiano er en stor og smagfuld vin, hvor du smagsmæssigt får et vidunderligt spark af det bedste fra Syditalien. Med denne fyldige økologiske rødvin fra Italien, kan man nyde et fremragende glas vin med god samvittighed.Italienske Primitivo Salento forfører dine smagsløg med en cremet og flot finish og en sødmefuld eftersmag.

    DKK 129,00
  • Vis her
    DKK 29,00

    La Fornaia byder på disse lækre focacette med autentiske sorte oliven fra det solrige Italien. Focacette med sorte oliven er en lækker italiensk snack med skønne smagsindtryk af sorte oliven - den italienske favorit.Disse sprøde snacks fra Italien er perfekte på farten, hvad enten det er på en picnic eller som en lille godbid på stranden.Den italienske...

    DKK 29,00
  • Vis her
    DKK 29,00

    La Fornaia byder på disse lækre focacette med rosmarin fra det solrige Italien. Den skønne smag af rosmaring spreder en dejlige stemning af Middelhavsvarme og sydlandsophold.Disse sprøde snacks fra Italien er perfekte på farten, hvad enten det er på en picnic eller som en lille godbid på stranden.Den passer også glimrende i en gavekurv

    DKK 29,00
  • Vis her
    DKK 29,00

    La Fornaia byder på disse lækre focacette med tomat og chili fra det solrige Italien. Der er dejligt bid i disse snacks med både smag af tomat og chili. Perfekt som snack uden tilbehør, men fungerer også fantastisk med fx hvidløgstapenade eller en creme fraiche baseret dip.Disse sprøde snacks er perfekte på farten, hvad enten det er på en picnic eller som...

    DKK 29,00
  • Vis her
    DKK 129,00

    Astoria Fashion Victim Moscato er en let perlende vin, der har en delikat aroma af muskat kombineret med fersken, salvie og timian. Vinen har en frisk sødmefuld duft, der nænsomt behager sanserne fra første duft.  De lette bobler prikker på tungen og giver et perfekt samspil mellem herlig sødme og den friske frugt. Server som aperitif, dessertvin eller...

    DKK 129,00
Viser 16 - 30 af 436