Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Mest solgte

pr. side
Viser 16 - 30 af 462
 • Vis her
  DKK 129,00

  Ripasso Valpolicella fra Basso er en blød og fyldig Ripasso med en kraftfuld bouquet af kirsebær, skovbær og tørret frugt. Smagen af den italienske rødvin er fyldig og vedvarende med mange behagelige nuancer.Med Ripasso Valpolicella får man en saftig vin med god struktur, forfriskende syre og en ren, lang finish. En klassisk Ripasso, når den er bedst!

  DKK 129,00
 • Vis her
  DKK 39,00

  Tosti Prosecco har en fyldig og velafbalanceret smag med syrlige noter møder tungen, der går over i en behagelig og ren eftersmag. Den mousserende vin fra Tosti er ideel til lækre cocktails, med sin tørre sprudlende smag. Prosecco fra Tosti i en praktisk ministørrelse, der passer perfekt i tasken, på farten eller som minichampagne på cafeen. 

  DKK 39,00
 • Vis her
  DKK 95,00

  Farven på Primitivo fra Caseletti er flot rubinrød med en indbydende duft af vilde solbær, blommer og forskellige krydderier. Den italienske rødvin fra Caseletti har en fyldig og behagelig smag med afrundede tanniner passer perfekt til de fleste hverdagsretter som pasta, pizza, kødretter og fyldige oste.Med Caselletti Primitivo venter en dejlig...

  DKK 95,00
 • Vis her
  DKK 39,00

  White Zinfandel har en dejlig frisk og liflig smag, der går over i lækre og distinkte noter af karamel, æbler og citrus. En velafbalanceret, tør finish afslutter denne rosévins lækre, delikate profil. Nu i ministørrelse, der er perfekt til picnickurven, til et enkelt glas eller to på en varm sommerdag ved grillen - eller til forretten en hverdagsaften.

  DKK 39,00
 • Vis her
  DKK 39,00

  Miniatureflasken med Merlot fra Jack Rabbit er fyldt med rige noter af multe- og solbær samt kanel der går over i flotte nuancer af lilla frugter som blomme og sveske.  Merlot fra Jack Rabbit er blød og frugtig. Den kommer her i en perfekt taskestørrelse, lige til at medbringe på stranden, til koncert eller på skovtur.

  DKK 39,00
 • Vis her
  DKK 129,00

  Primitivo Salento fra Terre Di Faiano er en stor og smagfuld vin, hvor du smagsmæssigt får et vidunderligt spark af det bedste fra Syditalien. Med denne fyldige økologiske rødvin fra Italien, kan man nyde et fremragende glas vin med god samvittighed.Italienske Primitivo Salento forfører dine smagsløg med en cremet og flot finish og en sødmefuld eftersmag.

  DKK 129,00
 • Vis her
  DKK 85,00

  Roccamura Rosso fra Agricole Selvi er en sublim sammensætning af Primitivo-, Negroamaro- og Nero D´Avola-druer, 3 italienske druetyper som hver for sig kan gøre en forskel. Og det gør de i den grad i denne rødvin.Med denne italienske rødvin kan man forvente en vin med en fin intens bouquet af vilde kirsebær og en solmoden fyldig smag med silkebløde tanniner.

  DKK 85,00
 • Vis her
  DKK 29,00

  La Fornaia byder på disse lækre focacette med autentiske sorte oliven fra det solrige Italien. Focacette med sorte oliven er en lækker italiensk snack med skønne smagsindtryk af sorte oliven - den italienske favorit.Disse sprøde snacks fra Italien er perfekte på farten, hvad enten det er på en picnic eller som en lille godbid på stranden.Den italienske...

  DKK 29,00
 • Vis her
  DKK 59,00

  Med denne velsmagende alkoholfrie sparkling juice fra Val de France får man en boblende og forfriskende oplevelse. Juicen med æbler er økologisk så man i sandhed kan nyde den med god samvittighed.Den dejlige friske Val de France juice er perfekt til de varme sommerdage hvor man har brug for en ekstra smagfuld afkøling. Nyd den i varmen på terrassen. 

  DKK 59,00
 • Denne bund er tilbehør til diamantposerne i størrelse Ø21. Bunden kan købes, som en tilføjelse til de runde gaveposer af cellofan.Med den skinnende bund kan man sikre sig et fastere fundament i cellofanposen, hvilket får vinflasker til at står mere sikkert og nemmere holde sig oprejst i posen.Alt i alt en rigtig fin tilføjelse til diamantposerne af...

  DKK 4,00
 • Vis her
  DKK 75,00

  Shiraz fra Jack Rabbit er en frisk og krydret vin med smag af brombær og hindbær. Rødvinen fra Chile  er flot balanceret med bløde tanniner, hvilket giver en behagelig og tilgængelig vin der nemt glider ned.Jack Rabbit Shiraz er livlig og fuld af dejlig frugtsmag. Rødvinen fra Chile er en skøn vin som kan nydes uanset anledningen.

  DKK 75,00
 • Vis her
  DKK 59,00

  Med denne velsmagende alkoholfrie hindbærcider fra Val de France får man en boblende og forfriskende oplevelse. Cideren med hindbær er økologisk så man i sandhed kan nyde den med god samvittighed.Den dejlige friske Val de France cider er perfekt til de varme sommerdage hvor man har brug for en ekstra smagfuld afkøling. Nyd den i varmen på terrassen. 

  DKK 59,00
 • Vis her
  DKK 29,00

  La Fornaia byder på disse lækre focacette med tomat og chili fra det solrige Italien. Der er dejligt bid i disse snacks med både smag af tomat og chili. Perfekt som snack uden tilbehør, men fungerer også fantastisk med fx hvidløgstapenade eller en creme fraiche baseret dip.Disse sprøde snacks er perfekte på farten, hvad enten det er på en picnic eller som...

  DKK 29,00
 • Vis her
  DKK 29,00

  La Fornaia byder på disse lækre focacette med rosmarin fra det solrige Italien. Den skønne smag af rosmaring spreder en dejlige stemning af Middelhavsvarme og sydlandsophold.Disse sprøde snacks fra Italien er perfekte på farten, hvad enten det er på en picnic eller som en lille godbid på stranden.Den passer også glimrende i en gavekurv

  DKK 29,00
 • Vis her
  DKK 85,00

  Arione Winery Rustichetto er en velafbalanceret, livlig og sød mousserende rødvin med en dejlig aroma af røde bær. Den rubinrøde italienske vin fra Arione Winery er ideel, hvis du er på jagt efter et lidt utraditionelt indslag sammen med desserten.  En dejlig, utraditionel rødvin med personlighed. Rustichetto fra giver et frisk pust til ethvert måltid. 

  DKK 85,00
Viser 16 - 30 af 462