Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Vine

Vores vinsortiment rummer kvalitetsvine fra A til Z, og du er derfor garanteret en vin, der falder i lige netop din smag. Hylderne er fyldt med alt fra smagsfyldte rødvine, hvidvine og rosé til de mere boblende mousserende vine

Vi har vin fra alle de ikoniske europæiske vinlande som Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, og Tyskland. Derudover har vi adskillige interessante vine fra de oversøiske lande som Chile, Argentina, USA, Sydafrika, Australien og New Zealand.

Alle vores vine er udvalgt med omhu, så vi sikrer, at vinene har den rette kvalitet og smag. 

Underkategorier

  • Rødvin
    Vi har et bredt udvalg af rødvine fra hele verden, hvor vi jævnligt besøger spændende vingårde og udvælger de bedste rødvine til dig. Vores sortiment byder faktisk på rødvin fra mere end 10 forskellige lande, der bl.a. tæller Frankrig , Spanien og Italien . Kort sagt: Vi har dejlige rødvine til enhver smag - uanset hvilken vin du foretrækker!
  • Hvidvin
    Vi har et stort udvalg af udsøgte hvidvine fra hele verden - og vi har med garanti noget for din smag! I vores sortiment finder du hvidvin fra 8 forskellige lande, hvor vi bl.a. kan nævne  Tyskland ,  Frankrig  og  Italien . Kort fortalt: Vi har skønne hvidvine til selv de mest kræsne smagsløg!
  • Mousserende
    Vi har gennem årene håndplukket de mest fantastiske mousserende vine. Det betyder, at uanset om du er mest til de lidt søde, tørre eller ekstra tørre bobler, så har vi noget til din smag. En af de mest populære mousserede vine er den velkendte Tosti Asti  fra Piemonte i Italien - en klassiker som aperitif, til en varm sommerdag eller til skalddyr.
  • Rosé
    Vi har sammensat et bredt og nøje udvalgt sortiment af udsøgte rosévine fra nogle af de bedste vinlande i verden. Hos os finder du bl.a. delikat rosé fra Chile ,  Frankrig og USA . Sagt med andre ord: Uanset hvad du foretrækker, har vi med garanti en rosévin efter din smag. 
  • Dessert
    Vi har nøje sammensat et stort og varieret udvalg af fantastiske dessertvine til enhver smag og lejlighed. Vi er derfor ret overbeviste om, at du kan finde lige præcis den delikate dessertvin, du står og mangler, blandt vores sortiment.
  • Alkoholfri
    Alkoholfri vin er blevet virkeligt populært blandt danskerne, og det er ikke så underligt! Der kan nemlig være mange gode grunde til at vælge en af de alkoholfri vin-varianter. De alkoholfri vine er for eksempel både sundere og mere praktiske end vin med alkohol. Samtidig er der i de seneste år sket en udvikling i produktionen af alkoholfri vin, som gør, at det nu er muligt at få vin uden alkohol, uden at man behøver at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har samlet et bredt sortiment af særdeles velsmagende alkoholfri kvalitetsvin til enhver smag og lejlighed. I vores udvalg finder du både smagfuld rosé samt forskellige delikate rødvine, hvidvine og mousserende vine.
  • Økologiske Vine
  • Mærkedage og højtider
    Der er mange højtider, skikke, traditioner og mærkedage som vi fejrer af forskellige årsager både i Danmark og resten af verden. Det giver os en anledning til at holde fest og mødes med venner og familie uanset ens tilknytning til den pågældende tradition, og i mange anledninger er vinen en tro følgesvend, fordi der altid er en vin, der passer perfekt til ens tradition. Vi hos AH Vine kommer gladeligt med forslag til hvilken vin, I skal vælge til enhver anledning og menu, så tøv ikke med at tage kontakte os med din forespørgsel. Husk vi også har mulighed for at lave personlige labels hvis du skal bruge vin til noget helt bestemt enten privat, i personaleforeningen, i sportsklubben, i virksomheden eller i en anden sammenhæng.
  • Andre størrelser
    Den almindelige vinflaske har 75 cl, men der er også stor efterspørgsel på både mindre og større flasker. Det er fx både de mindre modeller til skovturen, når man gerne vil nyde et enkelt glas alene men ikke kommer igennem en hel flaske, som en del af en gave eller mange andre anledninger hvor en mindre model bare passer perfekt. Men det er også de større modeller til fx fejring af diverse ting eller som gaver, hvor man gerne lige vil skille sig lidt ud med sin gave. Vi har et fint udvalg af vin i flasker i både mindre og større størrelser, og de er samlet her
pr. side
Viser 166 - 180 af 247
  • Vis her
    DKK 125,00

    Frey Sohler Pinot Blanc er en fransk hvidvin hvor smagen er frisk og moden med en vedholdende delikat eftersmag.Hvidvinen fra Frankrig er vellagret og fyldig i smagen - uden at blive for tung, hvilket er blandt kendetegnene på denne hvidvin fra Frey Sohler. Med Pinot Blanc får man en lækker hvidvin på pinot blanc-druen. OBS. Engroskunder min. et kolli à...

    DKK 125,00
  • Vis her
    DKK 149,00

    Riesling Scherwiller fra Frey Sohler er en frisk Riesling når den er bedst - velsmagende tør hvidvin med frugtig sødme af citrusfrugt. Med denne delikate Riesling fra Frankrig får du en tør Riesling hvidvin med en dekadent smag.  Du får her en af de bedste, og mest velsmagende, Alsace-vine Frankrig har at byde på til en yderst attraktiv pris. OBS....

    DKK 149,00
  • Vis her
    DKK 135,00

    Riesling Spätlese Juffer fra Reuter Dusemund er en halvsød riesling hvidvin med toner af delikat citrus og en forfriskende frugtig sødme. Riesling-druerne i denne Spätlese giver en vidunderlig og harmonisk kombination af syrlighed og sødme. Med sin velafbalancerede sødmefulde smag er Reuter Dusemund Riesling Spätlese Juffer bl.a. velegnet til ost. 

    DKK 135,00
  • Vis her
    DKK 105,00

    Riesling Trocken fra Reuter Dusemund er en lækker tør riesling fra Mosel-området med en duft af friske citrusfrugter og saftig melon. Disse aromatiske noter sikrer en forfriskende og delikat hvidvin fra Tyskland.Med Reuter Dusemund Riesling Trocken får man en blid og velsmagende riesling, der er velegnet til en lun sommeraften.

    DKK 105,00
  • Vis her
    DKK 119,00

    Canxa har en lys farve med et grønt glimt. Denne klasse cava fra Spanien har en frisk og aromatisk duft. Canxa Brut smager stringent og tør med fine bløde bobler.Denne spanske Cava er fantastisk som aperitif men vil også gøre det godt sammen med fisk eller skaldyr.

    DKK 119,00
  • Vis her
    DKK 85,00

    Ottocento Dolce Moscato fra Arione Wine har en karakteristisk aroma af delikat muskat. Med sin smukke strågule farve og aromatiske smag, er den mousserende vin fra Italien en san fryd for ganen. Ottocento Dolce Moscato har en dejligt afbalanceret smag med en delikat sødme.Nyd vinen fra Arione Wine sammen med søde desserter og tørre kager.

    DKK 85,00
  • Vis her
    DKK 95,00

    Contessa di Castiglione Ex. Dry Spumante fra Arione Wine har en karakteristisk aroma af delikat muskat. Med sin smukke strågule farve og vedvarende skum, er den mousserende vin fra Italien en san fryd for ganen. Contessa di Castiglione Ex. Dry Spumante har en dejligt afbalanceret smag.

    DKK 95,00
  • Vis her
    DKK 269,00

    Crémant D´Alsace Emotion Brut er en sofistikeret og elegant Crémant fra det populære område Alsace i Frankrig. Smagen af Frey Sohler's mousserende vin er fin og ren, med perfekt mineralitet balance. Server den delikate franske vin den til østers som apéritif eller blot til festlige lejligheder i godt selskab. OBS. Engroskunder min. et kolli à 6 stk.

    DKK 269,00
  • Vis her
    DKK 319,00

    I denne flaske af Epsilon Spumante Wine Gold Ex. Dry kan du finde hele 1,5 liter fantastisk delikat mousserende vin med intense og friske, frugtige indtryk. Den smukke guld flaske fra Epsilon Spumante er en sikker show-stopper, lige meget hvor den befinder sig. Smuk flaske, smukke bobler, hvad mere kan man ønske sig? En perfekt flaske italiensk...

    DKK 319,00
  • Vis her
    DKK 215,00

    Magnum-flaske af den sprudlende Tosti Prosecco med en blød og frisk smag af frugt samt en dejlig syrlighed. Den italienske mousserende vin fra Tosti har et lækkert vedvarende skum, der efterlader en behagelig prikken på tungen. Prosecco fra Tosti er ideel til aperitif. Tosti Prosecco Magnum fra Italien er perfekt til festlige sociale arrangementer....

    DKK 215,00
  • Vis her
    DKK 215,00

    Magnum-udgave af den fine Tosti Asti med delikate bobler og afbalaceret sødme og syre med behagelige smagstoner. De vedvarende bobler kombineret med en sødmefyldt og frugtig smag, gør Asti fra Tosti til et sikkert sommerhit. Den italienske Asti i Magnum-udgave er perfekt til festlige lejligheder med gode venner. OBS. Engros kunder min. et kolli à 6 stk.

    DKK 215,00
  • Vis her
    DKK 215,00

    Pink Moscato i Magnum-udgave med en intens smag af druer og røde bær. En smuk, balanceret mousserende vin fra Italien. Tosti Pink Moscato er perfekte til en varm sommerdag med sine sødemefulde noter af frugt, samt en eftersmag af sorte kirsebær og hindbær. Magnum Pink Moscato er perfekt til festlige lejligheder, der kræver lidt ekstra opmærksomhed....

    DKK 215,00
  • Vis her
    DKK 119,00

    Med Tosti Prosecco får du 75 cl. tør, lækker og sprudlende prosecco med en fyldig og velafbalanceret smag og syrlige noter på tungen. Med sine vedvarende bobler og forfriskende skum er Prosecco fra Tosti en forfriskende smagsoplevelse.  Prosecco fra Tosti er det perfekte selskab til en lækker aperitif. Den mousserende vin er også ideel til salater.

    DKK 119,00
  • Vis her
    DKK 119,00

    Med denne flaske får du 75 cl. af den fine og delikate Tosti Asti med en perfekt balanceret sødme og syrlighed samt en aromatisk eftersmag. Med sin smukke gyldne farve akkompagneret af en frugtig sødme. Den mousserende vin fra Italien har en behagelig eftersmag der fuldender vinen. Asti fra Tosti er en festlig mousserende vin til hverdag eller fest. 

    DKK 119,00
  • Vis her
    DKK 119,00

    Med denne flaske får du 75 cl. af den sødmefulde Tosti Pink Moscato i en smuk pink farve med delikate bobler og en dejlig duft af rosenblade. En forførende og feminin mousserende vin, som vil falde i god jord hos mange med sin udsøgte smag og delikate ydre.  Festlig pink mousserende vin, der kan sætte kulør på enhver lejlighed.

    DKK 119,00
Viser 166 - 180 af 247