Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Whisky

Der er næsten ikke noget bedre end en rigtig god flaske whisky, hvis du spørger os hos AH Vine. Derfor har vi brugt lang tid på at sammensætte et sortiment bestående af det bedste indenfor denne gyldne spiritus.

Uanset om du er på jagt efter en lækker hverdagswhisky eller en ekslusiv og helt unik variant, finder du den her. Vi forhandler nemlig et bredt udvalg med whisky til enhver lejlighed og smag. 

Blandt vores sortiment har vi for eksempel både velafbalanceret skotsk single malt whisky, sød prisvindende bourbon og mange andre fyldige og smagfulde flasker!
pr. side
Viser 16 - 18 af 18
  • Vis her
    DKK 599,00

    Tomatin har kreeret denne smagfulde Single Highland Malt Scotch Whisky med masser af sødme og eksostiske noter. Her får man en whisky lidt udover det sædvanlige med masser af intense og eksotiske smage.Den har en balanceret duft af røde bær, bagte æbler, honningmelon, flødekaramel, honing og mørk chokolade kombineret med smagen af ferskner, mango, nødder,...

    DKK 599,00
  • Vis her
    DKK 199,00

    McAfee's Benchmark bourbon byder på en whisky af verdensklasse til en yderst attraktiv pris. McAfee’s Benchmark Whiskey Old No. 8 Brand Kentucky Straight Bourbon er blevet tildelt hele 22 priser ved både internationale og nationale spirituskonkurrencer. Denne prisvindende Kentucky Straight Bourbon Whiskey har en behagelig smag med stejf af vanilje og en...

    DKK 199,00
  • Vis her
    DKK 379,00

    Her er et pragteksemplar af fransk whisky. Ja du læste rigtigt, fransk whisky! Single malt lagret i cognac- og sauternesfade med finish fra Vin Jaune-fade (gul vin) i Jura. Næsen byder på intense noter af tørverøg, korn og malt suppleret af lette vin- og honningaromaer. Smagen er kraftig og struktureret efterfulgt af en lang finish. Den er bare for vild.

    DKK 379,00
Viser 16 - 18 af 18