Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Rødvin

Vi har et bredt udvalg af rødvine fra hele verden, hvor vi jævnligt besøger spændende vingårde og udvælger de bedste rødvine til dig. Vores sortiment byder faktisk på rødvin fra mere end 10 forskellige lande, der bl.a. tæller Frankrig, Spanien og Italien. Kort sagt: Vi har dejlige rødvine til enhver smag - uanset hvilken vin du foretrækker!

Underkategorier

  • Argentina
    Rødvine fra Argentina Her på siden finder du et sortiment af rødvin fra Argentina, der udvalgt med stor omhu. Hvis du køber en af vores argentinske rødvine, er du derfor garanteret en kvalitetsvin med udsøgt smag og aroma.
  • Australien
    Rødvine fra Australien I Australien produceres der rødvin i topkvalitet. Derfor kan du naturligvis også finde et nøje udvalgt sortiment af rødvine fra Australien hos AH Vine. Når du køber en australsk rødvin her på siden, er du sikret en gennemført smagsoplevelse i særklasse.
  • Chile
    Rødvine fra Chile De chilenske rødvine kan altså bare noget, og hos AH Vine er vi tossede med dem! Derfor finder du også et bredt udvalg af de bedste rødvine fra Chile her på siden. Uagtet smag og behov har vi med garanti den helt rigtige flaske til dig.
  • Frankrig
    Rødvine fra Frankrig Det er ikke en underdrivelse at kalde Frankrig for et af de absolut førende vinlande i verden, og mange af de franske rødvine er nogle af de mest delikate på markedet. Her har vi samlet et stort, men nøje udvalgt sortiment bestående af de rødvine, som vi mener er blandt de mest udsøgte og interessante vine fra Frankrig. Vores franske rødvine er produceret i klassiske vinområder som Rhône, Alsace, Bordeaux og Bourgogne, og de er lavet på kendte druer såsom Syrah, Merlot, Cabernet Sauvignon og Pinot Noir. I denne kategori finder du både tørre, krydrede, søde og fyldige rødvine, der alle har det til fælles, at de er særdeles smagfulde. Uanset om du leder efter en vinter - sommer - fest - eller hverdagsvin, er en fransk rødvin et oplagt valg! 
  • Italien
    Rødvine fra Italien Italien er verdens næststørste vinland, og her produceres nogle af verdens bedste vine - fra elegante Barolo og Brunello med DOCG-mærkat i nord til de krydrede og sødlige Marsala-vine i syd. De bedste italienske vine har prædikatet "DOCG" og "DOC", som er garanti for, at vinen efterlever en række kvalitetsstandarder med hensyn til for eksempel druesort, syreniveau og alkoholindhold. Vores brede italienske sortiment af bl.a. DOCG- og DOC-vine sætter den perfekte ramme om en god italiensk middag med kvalitetsvine fra både Piemonte, Veneto, Toscana og Sicilien.
  • New Zealand
  • Portugal
    Rødvine fra Portugal Den portugisiske vinindustri har i de senester årtier været i rivende udvikling. Produktionsmetoderne er blevet bedre, og reglerne er indskærpet. I dag findes der derfor et væld af delikate vine fra Portugal. Det er ikke mindst landets rødvine, som virkelig byder på smag og kraft for alle pengene. Derfor forhandler AH Vine naturligvis også et varieret udvalg af nogle af de allerbedste portugisiske rødvine. Vi har noget for enhver smag, så hvis du søger mangfoldige, komplekse og smagfulde rødvine til meget fornuftige priser, er du havnet det rette sted! Hvis du er i tvivl om, hvilken Portugisisk rødvin der passer til dine behov, så tøv ikke med at give os et kald - Vi er altid klar med en hjælpende hånd.
  • Spanien
    Rødvine fra Spanien I Spanien er der masser af sol og varme, hvilket giver nogle meget kraftige, modne og frugtfulde rødvine med med masser af karakter og styrke. De populære Temperanillo- og Garnacha-druer giver krydrede og varme vine, der passer perfekt til vildt, kraftige oste og gryderetter. Spanierne er et temperamentsfuldt folkefærd og ligeså er deres vine. Rioja er et af de ældste og mest kendte vinområder i landet, hvorfra de fleste Reserva- og Gran Reserva-vine kommer. Vinene er kendte for deres markante noter af især vanilje og eg.
  • Sydafrika
    Rødvine fra Sydafrika Som vinland har Sydafrika været igennem en innovativ udvikling, der betyder, at landet i dag kan karakteriseres som et af de mest moderne og bedste vinlande i verden. Sydafrika præsterer vine, der både er lettilgængelige, frugtige, komplekse og forfinede. Samtidig kan de sydafrikanske rødvine kengetegnes ved, at de har mildere og blødere tanniner end vinene fra de lande, der har et tørrere klima. De ekstraordinære kvaliteter gælder ikke mindst for de sydafrikanske rødvine, som virkelig er et forsøg værd. Derfor har vi brugt mange kræfter på at sammensætte vores sortiment i denne kategori, så det repræsenterer, hvad den sydafrikanske rødvin kan, når den er allerbedst. Blandt vores udvalg finder du unikke og velsmagende højkvalitetsrødvine fra Sydafrika til priser, hvor alle kan være med.
  • Tyskland
    Vin fra Tyskland Vinmarkedet har i de seneste årtier ændret sig væsentligt. Og i dag foretrækker et markant flertal af vinelskere kvalitet frem for kvantitet, hvis de skal vælge. Denne udvikling har vakt genklang hos de tyske vinproducenter, som nu har langt større fokus på produktionsforhold og kvalitet end førhen. Hos AH Vine elsker vi  kvalitetsvin. Derfor forhandler vi selvfølgelig også et varieret sortiment med nogle af de mest velsmagende vine på det tyske marked. 
  • USA
    Rødvine fra USA Zinfandel-druen er de amerikanske vinbønders darling, der idag bruges til både rød-, hvid- og rosévine (white zinfandel), og som i smag og karakter minder meget om den italienske primitivo-drue. Amerikanske vine stammer primært fra Californiens kølige klima, hvor der produceres franske druesorter som Cabernet Sauvignon, Merlot og Chardonnay. Vinene passer til en bred palette af anretninger, og man får meget kvalitet for pengene, når det gælder de californiske etiketter. AH vine har et bredt udvalg af både rød- og hvidvine og flere slags rosé på både Zinfandel og Cabernet Sauvignon. Say "howdy!" til din vin idag - du vil ikke fortryde det!
  • Østrig
pr. side
Viser 91 - 105 af 129
  • Vis her
    DKK 75,00

    Jack Rabbit har kreeret en Merlot der ikke skuffer med sine rige noter af multebær, solbær og kanel samt nuancer af lilla frugter såsom blommer og svesker. Jack Rabbit Merlot er en behagelig drikkevenlig rødvin, som alle kan være med på.  Med Jack Rabbit får du en dejlig alsidig Merlot til en rigtig flot pris, man bestemt ikke kan klage over.

    DKK 75,00
  • Vis her
    DKK 39,00

    Miniatureflasken med Merlot fra Jack Rabbit er fyldt med rige noter af multe- og solbær samt kanel der går over i flotte nuancer af lilla frugter som blomme og sveske.  Merlot fra Jack Rabbit er blød og frugtig. Den kommer her i en perfekt taskestørrelse, lige til at medbringe på stranden, til koncert eller på skovtur.

    DKK 39,00
  • Vis her
    DKK 215,00

    Cabaletta fra Orion har duftnoter af svesker, kirsebær og ribs, der går over i en rig og kompleks smagsintensitet af søde blommer og svesker. Cabaletta er en rigtig smagfuld rødvin til en god pris.Med sine rubinrøde dråber er Orion Cabaletta en fryd for øjet, når den hældes op. Den Italienske rødvin har en fyldig krop og komplekse smagsnuancer, som sikrer...

    DKK 215,00
  • Vis her
    DKK 95,00

    Farven på Primitivo fra Caseletti er flot rubinrød med en indbydende duft af vilde solbær, blommer og forskellige krydderier. Den italienske rødvin fra Caseletti har en fyldig og behagelig smag med afrundede tanniner passer perfekt til de fleste hverdagsretter som pasta, pizza, kødretter og fyldige oste.Med Caselletti Primitivo venter en dejlig...

    DKK 95,00
  • Vis her
    DKK 129,00

    Primitivo Salento fra Terre Di Faiano er en stor og smagfuld vin, hvor du smagsmæssigt får et vidunderligt spark af det bedste fra Syditalien. Med denne fyldige økologiske rødvin fra Italien, kan man nyde et fremragende glas vin med god samvittighed.Italienske Primitivo Salento forfører dine smagsløg med en cremet og flot finish og en sødmefuld eftersmag.

    DKK 129,00
  • Vis her
    DKK 215,00

    Nebbiolo d'Alba 2011 fra Guasti Clemente er en intens, fløjlsagtig og frugtig Nebbiolo vin med en behagelig og harmonisk tørhed. Vil man have at premiumsvinen skal opnå sin optimale smag, kan den med fordel gemmes et par år før rødvinen nydes. Her har vi at gøre med en kvalitetsvin, der kun bliver bedre.Nebbiolo d'Alba fra Guasti Clemente er en vin i...

    DKK 215,00
  • Vis her
    DKK 319,00

    Barolo 2016 fra Guasti Clemente folder sig selvsikkert ud med smagen af sorte bær, chokolade, tørrede frugter og masser af krydderi. Smukke, elegante tanniner, som skaber en afrundet, tør finish er hvad der kendetegner denne italienske premiumsvin. Her er der tale om en rødvin alle vinnørder bør prøve mindst en gang. Barolo vin er noget helt specielt og...

    DKK 319,00
  • Vis her
    DKK 189,00

    Vinen fra Guasti Clemente byder på dybe noter af træ i sin boquet og en flot tør smag med en skøn struktur. Vine fra Piemonte-området er anerkendte for deres uimodståelige smage, og Barbera d'Asto Superiore fra Guasti Clemente er ingen undtagelse. Den italienske rødvin er en delikat fornøjelse for smagsløgene. Vinen fra Italien gør sig glimrende alene,...

    DKK 189,00
  • Vis her
    DKK 129,00

    Barbera d'Asti Desideria fra Guasti Clemente har en intens og vinøs boquet og en tør, rund smag, der leder tankerne hen på mørke bær som kirsebær, rosin og blommer. Den rubinrøde vin er produceret af kvalitetsdruer fra Italien, og det kan smages i den attraktive rødvin fra Guasto Clemente.Fantastisk smagfuld rødvin fra Piemonte-egnen i Italien, der kan...

    DKK 129,00
  • Vis her
    DKK 745,00

    Denne vin slår alt hvad du tidligere har oplevet med amarone. Den er kraftig og intens, med en elegant tørhed Amarone Titari produceres i et meget begrænset oplag på 3000 flasker, der har vundet en lang række internationale vinpriser.

    DKK 745,00
  • Vis her
    DKK 549,00

    Amarone Compo Inferi har en silkeblød boquet med sød kakao og ristet kaffe, der går over i en varm og rund smag præget af smeltet chokolade og syltede kirsebær i brandy - lækker og delikat - for at slutte af i en fantastisk og vedholdende eftersmag. Kun de bedste druer fra de bedste årgange bliver til denne yderst begrænsede Amarone (4-5000 styk pr. år). 

    DKK 549,00
  • Vis her
    DKK 339,00

    Amarone fra Luciana Cordioli er en unik gastronomisk vin med en smuk, rubinrød farve. I næsen fornemmes søde blåbær og kirsebær. Med den italienske Amarone får man en sublim rødvin med en afrundet smag og dejlig fylde.Prisvindende vin fra et af de bedste amarone-huse i Italien. Amarone-vinen fra Luciana Cordioli er en vin for kendere med en kræsen gane. 

    DKK 339,00
  • Vis her
    DKK 159,00

    Den høje kvalitet af Luciana Cordioli Ripasso giver en smuk rubinrød vin med en frugtagtig boquet af solbær, brombær og blommer.Ripasso vinen udemærker sig med en rig og intens smag, der er karakteristisk for Luciana Cordioli vinhuset.Du får en prisvindende vin til en helt fantastisk pris. Den italienske Ripasso er altid et sikkert valg der ikke skuffer!

    DKK 159,00
  • Vis her
    DKK 129,00

    Corvino fra Luciana Cordioli har en dyb rubinrød farve og duften rummer noter fra bl.a. sorte bær og kirsebær, der går over i et strejf af krydderi. En behagelige rødvin der glider ubesværet ned og efterlader en vedholdende eftersmag, der giver lyst til lige et enkelt glas til. Luciana Cordiolis Corvino er en ukompliceret vin, der passer til det meste.

    DKK 129,00
  • Vis her
    DKK 105,00

    Merlot fra Ca' Di Rajo har en strålende rød farve, fuld af forførende løfter om en italiensk rødvin i særklasse. Og Merlot holder alle løfterne med er frugtagtig og intens druft med en tør og blød smag, der udgør en raffineret finish. En sand fornøjelse for smagsløgene, man sent vil glemme. Klassisk merlot fra Norditalien til en attraktiv pris.

    DKK 105,00
Viser 91 - 105 af 129